Awareness Racing er nu officielt gået i luften!

Awareness Racing er nu officielt gået i luften. Vi arbejder benhårdt på at rejse økonomien til at komme ud på de danske baner, samt understøtte et helt unikt samarbejde i dansk motorsport, så vi kan promovere og brande Julemærkehjemmene og deres gode arbejde.

Allerede inden nu er vi så småt ved at have 1. event stablet på benene. Jeg kan ikke røbe alt for meget endnu, men det bliver helt fantastisk!
Ud over at skabe et top tunet race team, vil vi også fokusere på at skabe events og opmærksomhed på Julemærkehjemmene på andre måder.

Awareness Racing og julemærkefonden med Direktør Søren Ravn Jensen i spidsen mødtes tidligere på ugen, for at cementere et unikt og spændende oplæg fra Awareness Racing. Vi glæder os utrolig meget til at gå i luften med en aften der bliver helt særlig, på Julemærkehjemmet Kildemose i nærmeste fremtid. Mere info vil følge, så snart vi kan bringe det helt officielt ud.

-Men vi glæder os rigtig meget!

 

Med venlig hilsen

Peter Woods Klingenberg

Der er lukket for kommentarer.