Tilmelding er åben til super event med OL-Guldvinder Victor Feddersen

JEG ER STOLT!!

-Sindssyg stolt af at kunne præsentere vores første event for julemærkehjemmene, som er en fundraiser tirsdag d. 03-06-2014 kl. 17.00 på Julemærkehjemmet i Ølsted.

Kom og få en rundvisning på hjemmet, og hør Direktør Søren Ravn Jensen, for Julemærkefonden fortælle om deres spændende og livsændrende arbejde med de unge børn. Søren vil give en gribende fortælling om at deres arbejde handler om meget mere end overvægt hos deres børn. En fortælling der inspirerede mig til at stifte dette samarbejde, og vil forhåbentlig også inspirere dig til at overveje andre muligheder end dem vi plejer for at gøre en forskel i denne verden. Min forskel starter her…

Jeg vil fortælle lidt omkring Awareness Racing, og mulighederne for at kombinere velgørenhedsarbejde, CSR i dit firma og markedsføring via sponsorat i én og samme pakke. Midlerne i en moderne virksomhed skal bære maksimal effekt, og din valuechain skal være stærk. Hos Awareness Racing kan vi imødekomme dette behov.
Vi kan tilbyde dig, dine ansatte og dine kunder nogle oplevelser der ligger helt uden for vante rammer. Både i det hektiske og pulserende miljø på en racerbane, hvor du er med helt tæt på, og i rolige inspirerende og naturskønne rammer på et Julemærkehjem.

Sidst, men ikke mindst topper Victor Feddersen aftenen af med at medrivende og inspirerende foredrag “Winning Team” om teamwork, fokus og hvorledes man opbygger en vinderkultur.
Med sin baggrund som elite roer, og både VM og OL medaljer på hylden, har Victor oplevet succes og modgang på egen krop. Et inspirerende menneske, som jeg er utrolig stolt over at kende, og have med til vores aller første event.

Program og tilmelding findes på dette link, event-flyer_web og for kun kr. 250,- der går ubeskåret til Julemærkehjemmene, får du en aften der vil give dig mindst lige så meget med hjem, som du er med til at gøre en forskel.

 

Med venlig hilsen

Peter Woods Klingenberg

 

Der er lukket for kommentarer.