Power Racing Gokart Akademi – Ny sponsor til Awareness Racing

Logo til APPDet er med stor fornøjelse at vi nu kan offentliggøre at vi i torsdags skrev under på en spændende sponsoraftale med Power Racing Gokart Akademi i Herlev.

Power Racing Gokart Akademi har den helt rigtig profil og værdier som vi søger hos Awareness Racing. Værdier der snart kan ses på selve banen, og som vi hos Awareness Racing glæder os enormt meget til at fortælle mere om. Både i tale, tekst og billeder!

Christian og Peter fra Awareness Racing fik samtidig lejlighed til at prøve deres el-gokarter for første gang. Med over 30 års erfaring imellem de erfarne kørere fra Awareness Racing i race-karts på højeste plan, var det med en vis spænding om elektricitet kan give godt race….

Det kan det!!!!

Det tog dårligt en omgang før man glemte alt om manglende motorstøj og smilet bredte sig inde i hjelmen. Christian og Peter kastede sig ud i tæt race med flere overhalinger imellem dem. Deres karts kører utroligt godt og ens, og banens layout giver gode muligheder for tæt race og friske overhalinger. Netop fordi der køres på strøm er der et fantastisk træk helt fra bunden, og så er der slet ingen lugtgener i tøjet efterfølgende. Derudover har Power Racing Gokart Akademi et helt unikt system til at regulere fart hvis en kører kører galt eller sidder fast i en bande. De kan styre farten på alle karter elektronisk. Fantastisk smart!

Awareness Racing ser frem til dyrke vores nye samarbejde med Power Racing Gokart Akademi, og vi vender snart tilbage med mere nyt!

Der er lukket for kommentarer.