Det er med stor stolthed at vi hos Awareness Racing sammen med vores partner Power Racing Gokart Akademi kan præsentere Danmarks flotteste sving!

IMG_000053

Julemærkesvinget – Power Racing Gokart Akademi – Foto: poulmajgaard.com

Gennem vores samarbejde har vi fået mulighed for at eksponere Julemærkefonden i sving 3, der de næste 12 måneder vil pryde banen hos Power Racing i Herlev.
En stor tak skal også rettes til Skiltemontøren der villigt og professionelt har sponsoreret skiltet til os.

“Det ser knald godt ud, og vi er ret stolte af at kunne eksponere Julemærkefonden så flot” udtaler Christian Klingenberg der er Event Manager hos Awareness Racing.

Peter tilføjer; “Der er mere i vente fra vores side af! Vi har nemlig også inviteret alle børnene fra Julemærkehjemmet Kildemose til at komme forbi og køre gokart. Så vi ser frem til at tage imod ca. 30 glade børn, og byde dem på en oplevelse bag rattet i de flotte gokarter herude hos Power Racing Gokart Akademi og køre en masse race med dem..”

Tirsdag d. 18. august er Julemærkehjemmet Kildemose inviteret af Awareness Racing, der benytter deres sponsorat og samarbejde med Power Racing Gokart Akademi, ud til en speciel oplevelse. Et helt eksklusivt arrangement kun for børnene, hvor de får kyndig instruktion og vejledning samt det nødvendige sikkerhedsudstyr stillet til rådighed. Herefter skal de selv være racerkørere i nogle timer, hvor de under ordnede forhold kan udfordre sig selv og hinanden på den flotte bane. Og mon ikke der bliver kigget en ekstra gang på det fine skilt i sving 3!

Awareness Racing er et racerteam placeret i Søborg, og vil gennem deres race arbejde for, og eksponere Julemærkefonden og deres gode arbejde. Christian og Peter Klingenberg er brødre der er født og opvokset i Søborg, og har imellem dem over 30 års erfaring, samt opnået flotte resultater på elite niveau i Dansk Karting. Nu er de tilbage! Men denne gang er gokarten skiftet ud med en fuldblods racerbil, der skal køre om mesterskabet på de danske baner.
Christian og Peter ønsker igennem deres team ikke blot at opnå flotte resultater bag rattet, men lige så vigtigt arbejder de for en god sag. Julemærkefonden står aller forrest, og de har en eksklusiv aftale omkring race i Danmark. Dermed kan både Julemærkefonden og teamets partnere være med til at eksponere sig via nye kanaler de normalt ikke har brugt før. Awareness Racing en non-profit organisation, der ud over at køre race på højt niveau, vil donere overskuddet fra teamet hvert år til Julemærkehjemmene. Så vi håber på at kunne skaffe en masse sponsorer så vi både kan gøre flot reklame for Julemærkefonden på ikke bare banerne, og via den live Tv-transmission der er fra løbende på TV2-Sport, men også få et flot overskud vi kan donere til børnene. Samtidig arbejder vi på at give børnene personlige oplevelser som f.eks. at prøve gokart, invitere dem med til løb og komme bag kulissen, high-speed ture osv.

 

Der er lukket for kommentarer.