Endnu et event for Julemærkefonden

SÅ Lykkedes det!!!

 

-Gode ting kommer til dem der venter, men knaldhårdt arbejde lønner sig bedre.

I samarbejde med danbolig Søborg og Bagsværd samt Padborg Park har vi gjort endnu en drøm til virkelighed.
Awareness Racing inviterer alle 30 børn fra Julemærkehjemmet Fjordmark til en helt unik oplevelse på Padborg Park.

Fredag d. 30. oktober kl. 12.00 står Christian og Peter Klingenberg klar til at tage imod de mange børn, og give den gas. Børnene får nemlig highspeed ture i en Porsche Boxster -med 260 HK 6 gear, brede dæk – og som om en Porsche ikke allerede kører godt standard -så er denne Porsche bygget om, som den populære racer-serie Porsche Boxter Cup! Det garanterer en ægte race experience, når Christian og Peter åbner op for alle hestekræfter på Padborg Park.
Awareness Racing har arbejdet målrettet mod deres næste event, der ligesom gokart hos Power Racing Gokart Akademi, skulle være en særlig oplevelse for børnene på et Julemærkehjem, med motorsport som rammen, da det er den verden teamet bevæger sig i. Det synes vi i høj grad vi er lykkedes med igen. Så nu skal dagene bare gå, så det kan blive fredag!
 Danbolig
-Awareness Racing

Der er lukket for kommentarer.